Politika kvalitete u Trea Trade d.o.o.

Politika kvalitete u Trea Trade d.o.o.

 
U gotovo dva desetljeća razvoja i djelovanja Trea Trade d.o.o. je ostvarila prepoznatljiv ugled stručne organizacije u području zavarivanja i plamenog rezanja u Hrvatskoj i šire. Cilj nam je ponuditi kupcima iz Hrvatske i okolnih država proizvode renomiranih svjetskih proizvođača Lincoln Electric, Harris Calorific, FANUC, BUG-O, Hypertherm, PIERCE, Lastek, Abicor Binzel, Autogen-Ritter, Holger''''s, Weldtech, Weldas, Trafimet i drugih.

Uprava Društva želi opravdati stečeni poslovni ugled, poduzeti sve potrebno da usluge budu još kvalitetnije i zadovoljstvo korisnika veće.

Strateški ciljevi kvalitete su:
• obavljati poslove stručno i nepristrano, uz ispunjenje kupčevih i regulativnih zahtjeva i očekivanja, uz zaštitu njihovog interesa i profesionalne etike
• povećati standard i motiviranost djelatnika
• s dobavljačima i partnerima uspostaviti obostrano korisne odnose u stabilnoj i dugoročnoj suradnji,
• povećati zadovoljstvo svih koji imaju interes u uspješnom poslovanju Društva.

Svjesni smo da korisnici naših usluga očekuju visoku stručnost, pouzdanost, učinkovitost i primjerene cijene. Tvrtka i djelatnici učinit će sve da bi ispunili ta očekivanja u što je moguće višoj mjeri.
 
Glavna zadaća društva d.o.o. je proizvodnja, reparatura, prodaja, servisiranje opreme za zavarivanje, plinsko i plazma rezanje uključujući i stručno osposobljavanje za zavarivače. Pritom se analiziraju poslovne potrebe klijenata te planiraju, održavaju i nadograđuju određena rješenja koja će im pomoći pri ostvarenju poslovnih ciljeva te omogućiti što učinkovitije upravljanje poslovnim aktivnostima.
 
U društvu d.o.o. opredijelili smo se za implementaciju zahtjeva međunarodnih normi ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 te OHSAS 18001:2007. Provodit ćemo politiku kvalitete, okoliša i zaštite zdravlja i sigurnosti na radu s ciljem postizanja zadovoljstva naših klijenata, a pri tome voditi brigu da su svi naši proizvodi/usluge i poslovni procesi utemeljeni na načelima procesnog pristupa upravljanja kvalitetom.
 
Unaprjeđenja naših proizvoda i usluga u potpunosti su prilagođena zahtjevima naših zadovoljnih klijenata. Svaki je zaposlenik i suradnik odgovoran za dužnosti koje zahtijeva njegov/njezin specifični posao bit će educiran kako ih obavljati. Društvo će osigurati da vanjski suradnici ispunjavaju tražene uvjete i da preuzimaju odgovornost za svoj rad.
 
Zadovoljstvo klijenata provodimo praćenjem pokazatelja kvalitete našeg poslovanja. Društvo postavlja odgovornost za svakog djelatnika za predano obavljanje raspoređenih zadataka, a time i poslovnih ciljeva našeg društva. U društvu se nastoji podići osobni standard rada i življenja svih naših zaposlenika.
 
Kontinuiranim praćenjem sustava upravljanja i ispitivanjem učinkovitosti omogućeno je pravovremeno otkrivanje nesukladnosti analizom kojih se dolazi do mjera za poboljšanje. Kvaliteta se provodi i kontrolira na svakom radnom mjestu, zaposlenici i suradnici obavezni su doprinositi unaprijeđenju kvalitete, a razradom ciljeva i pomnim planiranjem društvo i zaposlenici cjelovito ostvaruju ovu Politiku.
 
Društvo svim svojim poslovnim procesima promišlja o zaštiti okoliša kao bitnom elementu poslovanja. Demonstracijom svoje ekološke svijesti želi izgraditi dodatno povjerenje kod svojih zainteresiranih strana, ali i društvenoj okolini dati signal takve društvene odgovornosti. Primjenom Sustava za upravljanje zaštitom okoliša u svom svakodnevnom radu, društvo demonstrira svoju visoko razvijenu svijest i posvećenost ka zaštiti prirode i okoliša, te prevenciji od zagađenja. Ispunjenjem zakonske legislative i postavljanjem puno viših ciljeva zaštite okoliša, društvo aktivno radi na kontinuiranom poboljšanju Sustava upravljanja zaštitom okoliša.
 
Društvo u svim svojim poslovnim procesima slijedi osnovna načela zaštite zdravlja i sigurnosti na radu koja omogućavaju pružanje zdravog i sigurnog okruženja u kojem se zdravstveni i sigurnosni rizici uočavaju i nadziru kako bi se spriječile ozljede i profesionalna oboljenja. Društvo je predano ispunjavanju sukladnosti sa svim zahtjevima zakona i regulative vezanim uz zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu na svim područjima u kojima posluje, te ispunjavanju zahtjeva relevantnih međunarodnih normi provedbom kontinuiranih programa unaprijeđenja svih zaposlenika na svim razinama unutar organizacije.
 
Integrirana politika, kao temeljni dokument sustava i deklaracija opredijeljenosti za kvalitetu te okoliš i stalno napredovanje, javno se objavljuje i tako omogućava svim zainteresiranim stranama da se upoznaju sa stavovima društva.


Viškovo, 1.listopada 2017. 
Direktor Trea Trade d.o.o.
Zdravko Švab, dipl. ing. str
.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se