O nama

O nama

S vama od 1992. godine

TREA TRADE d.o.o. je osnovano 1992. godine u Rijeci. Od svog osnutka do danas, TREA TRADE d.o.o. je naraslo do društva s 22 zaposlenih. U upravi firme su tri člana – Zdravko Švab, dipl. ing., Zorin Šanko, dipl. ing. i Darko Mihelić, dipl. ing. Primarne djelatnosti su nam proizvodnja specijalnih alata i dodataka za bagere, kamenolome, brodarsku i drvnu industriju, specijalno i reparaturno zavarivanje novim tehnologijama te prodaja aparata za zavarivanje i plinsko rezanje renomiranih svjetskih proizvođača poput Lincoln Electrica i Harris Calorifica. Sjedište nam je na Viškovu, Blažići 2a, gdje je smještena hala za proizvodnju i reparaturno zavarivanje, skladište, servis i kancelarije. U skladišnom prostoru imamo oko 30t dodatnog materijala za zavarivanje, 80 različitih aparata za sve vrste zavarivanja i oko 2500 artikala neophodnih pri zavarivanju i plinskom rezanju. Za kupljene proizvode naših proizvođača nudimo i servis u sklopu naše hale. Zbog velikog znanja i iskustva u polju specijalnog zavarivanja, proizvodnje i implementiranja novih tehnologija, TREA TRADE d.o.o. postaje prepoznata firma za sve probleme koji se dodiruju s navedenom tematikom.

Profesionalnost

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

Fokus

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

Ozbiljnost

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

Misija

Cilj nam je ponuditi na tržištu Hrvatske, ali i susjednih zemalja (Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore itd.) naše proizvode koji kvalitetom i optimalnom konstrukcijom nadilaze konkurenciju. Koristeći svjetski priznatu opremu za zavarivanje i rezanje američkih proizvođača Lincoln Electric i Harris Calorific u mogućnosti smo proizvoditi uz maksimalnu kvalitetu i rok trajanja. Također, zahvaljujući znanju, iskustvu i stalnom usavršavanju možemo implementirati najnaprednije svjetske tehnologije u regionalne okvire.

Naš tim stručnjaka Vam je uvijek na raspolaganju

Djelatnost poduzeća

Poduzeće je orijentirano na proizvodnju novih dijelova, prodaju i podršku Lincoln Electric, BUG-O i Autogen-Ritter strojeva, automata i opreme za zavarivanje, Hypertherm opreme za plazma rezanje, Harris Calorific opreme za plinsko rezanje, dodatnog materijala u vidu žica i elektroda i reprometarijala poput plinskih sapnica, regulatora za plinove i dr. Za svu našu kupljenu opremu nudimo servis koji se nalazi u sklopu naše hale na Viškovu. Podrška se sastoji od redovitog održavanja i servisa strojeva za zavarivanje i ostale opreme koju smo mi isporučili. Pored konstrukcije i proizvodnje pružamo usluge reparaturnog zavarivanja i tvrdog navarivanja specijalnim materijalima kao i toplinsko naštrcavanje (metalizacija) prahom. Također, zahvaljujući velikom znanju i iskustvu svojih djelatnika, vršimo i izobrazbu i obučavanje kadrova za rad na našim sofisticiranim strojevima sve u cilju maksimalne iskoristivosti, učinkovitosti i zadovoljstva naših kupaca.

Reparaturno zavarivanje ima za cilj popravak oštećenih dijelova strojeva, opreme i mehanizacije uz mogućnost korištenja dodatnih materijala velike tvrdoće kako bi popravljeni dijelovi trajali duže nego originalni. Veliki korisnici navedenih usluga su građevinari, kamenolomi, cementare, ciglarska industrija, naftna industrija, termoelektrane i druge djelatnosti gdje se zbog velikih naprezanja osnovni materijal stroja brzo troši ili je sklon lomovima.

U našim proizvodnim pogonima provodimo edukaciju zavarivanja različitim postupcima zavarivanja, kao i reatestaciju istih. Na zahtjev kupca preporučujemo najadekvatnije tehnologije zavarivanja za određeni proizvodni program.
Svoju opremu ugrađujemo u gotovo sva brodogradilišta u Hrvatskoj, te su nam ona i jedni od najznačajnijih poslovnih partnera.

Danas TREA TRADE d.o.o. slovi kao jedna od vodećih tvrtki u zemlji na području proizvodnje, specijalnog i reparaturnog zavarivanja, prodaje, servisa i održavanja svih vrsta strojeva za zavarivanje i opreme iz našeg proizvodnog programa. Stalnim ulaganjem u poslovni prostor, dijagnostičku i servisnu opremu, kontinuiranim educiranjem stručnog kadra (unutar Hrvatske i često na specijaliziranim seminarima u SAD, Francuskoj, Nizozemskoj itd.) te stalnim prilagođavanjem željama i potrebama kupaca, dostigli smo visoku razinu kvalitete naših proizvoda i usluga, čime smo postavili nove standarde na našem tržištu.

TREA TRADE d.o.o. ulaže značajna sredstva kako na tehničkom planu tako i u organizacijskom smislu kako bio se postizalo stalno poboljšanje kvalitete te uvođenje niza novih usluga koje će našim poslovnim partnerima omogućiti povećanje konkurentnosti i smanjenje troškova poslovanja.

Dugoročni nam je cilj postati i ostati pouzdan domaći poslovni partner, prepoznatljiv po kvaliteti usluga na svjetskoj razini, na zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih kupaca.

Kreativnost Pouzdanost Kvaliteta usluge Preciznost

Ured Rijeka


Blažići 2a, 51216 Viškovo
+385 51 683 400
info@treatrade.hr

Antun Rašković
(Komercijalno tehnički voditelj za regiju istok)
Tel: +385 31 399 498
Fax: +385 31 400 336
Mob: +385 98 221 412
antun.raskovic@treatrade.hr

Matej Vidosavljević
(Komercijalist)
Tel: +385 31 399 498
Mob: +385 91 330 3131
osijek@treatrade.hr

Željka Nedelić
(Komercijalistica)
Mob: +385 91 121 1737
zeljka.nedelic@treatrade.hr

Mario Lovrić
(Inženjer zavarivanja)
Mob: +385 91 439 0345
pula@treatrade.hr

Skip to content